www.omaskeuken.com 
           Dagelijks, gezond, vers & gevarieerd

Informatie coronavirus


Wij hechten er waarde aan u goed te informeren over de maatregelen die wij nemen om verspreiding te voorkomen.


Werkwijze in de keuken
In onze keuken hanteren wij al de strengste eisen op het gebied van hygiëne. Deze eisen zijn vaak strenger dan de nu door het RIVM geadviseerde maatregelen met betrekking tot algemene hygiënerichtlijnen. Aanvullende maatregelen zijn bij het bereiden van onze maaltijden daarom niet noodzakelijk. Daarnaast geeft het RIVM aan dat verspreiding van het corona-virus niet mogelijk is via voedsel dat in Nederland gegeten wordt. Coronavirussen hebben een dier of mens nodig om 'in leven te blijven' en te groeien. Dat kan niet in voedsel.

Medewerkers
Alle medewerkers van Oma’s Keuken hebben uitgebreide richtlijnen ontvangen over wat er van ze verwacht wordt met betrekking tot (persoonlijke)hygiëne en eventuele fysieke klachten. Ook zijn er in het pand en in de bezorgauto's extra dispensers met handalcohol geplaatst.

Verpakkingsmateriaal
Met betrekking tot onze verpakking is het goed om te vermelden dat volgens de huidige informatie van het RIVM het virus niet op verpakkingsmateriaal kan overleven en dus ook niet via verpakkingsmateriaal kan worden verspreid.

Bezorging
Wij hebben al onze bezorgers geïnstrueerd om gedurende de bezorging zo weinig mogelijk uw huis te betreden, bij voorkeur de maaltijd aan de deur te hangen, of onderhands aan te geven en gepaste afstand te bewaren tot klanten (minimaal 1,5 meter) en desinfecterende handgel/zeep te gebruiken om handen snel en hygiënisch te reinigen. Ook willen wij u vragen om waar mogelijk zelf uw bestellijst in te vullen.

Veilig en verantwoord
Om u te kunnen blijven voorzien van gezonde maaltijden aan huis, zullen wij ons blijven inspannen voor een hygiënische werkomgeving. Wij houden de adviezen van het RIVM doorlopend in de gaten. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.