(stamppot)buffetten

Bij Oma's Keuken bent u aan het juiste adres voor een (stamppot)buffet.

Een buffet leent zich uitstekend voor een gezellig samenkomen met familie of een feestelijke aangelegenheid zoals een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum, maar natuurlijk voor een meeting, kwartaaloverleg of een vergadering.

Stamppotbuffetten:
Naast de traditionele stamppotten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot bieden wij u ook 'moderne' stamppotbuffetten aan, denk hierbij aan rode kool stamppot met appeltjes, spinaziestamppot met cherrytomaat of bijvoorbeeld onze heerlijk snijbonenstamppot met nootmuskaat.

Naast de stamppot heeft u natuurlijk ook de keuze uit diverse vleessoorten zoals rookworst, speklappen, gehaktballen of hachee. Maar ook diverse sauzen, zilveruitjes en augurk behoren tot de mogelijkheden.


Warm/koud buffetten:
De keuze is reuze. Heeft u trek in kipsaté, spareribs, beenham of schnitzels met gebakken aardappelen en verse groentes? Ook dit maken wij met alle liefde voor u klaar. 
Maar ook diverse soorten soepbuffetten met stokbrood of belegde broodjes zijn bij ons mogelijk.

Het verzorgen van een buffet kan zo uitgebreid zijn zoals u het zelf wilt en de keuze is enorm.

 Ook een (deels) vegetarisch buffet is bij ons mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Wij leveren en halen het op naar afspraak

Wanneer u bij ons een buffet besteld, leveren wij het op de door u gewenste tijd en locatie af, ophalen gebeurt in overleg en het afwassen doen wij voor u. Zo hoeft u alleen maar te genieten van het eten zonder de zorgen, de rest doe wij voor u!!

Oma's Keuken kan uw buffet compleet verzorgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een voor- hoofd en nagerecht, maar natuurlijk ook borden en bestek kunnen erbij geleverd worden

Oma's Keuken kan al een buffet leveren vanaf EUR. 8.95,- p.p. (excl. borden en bestek)

Voor meer informatie en prijzen adviseren wij u om contact op te nemen met ons, dit kan per e-mail: info@omaskeuken.com of telefonisch via 053 574 86 35