Over ons

Gezond en lekker eten, wie wil dat nou niet?

Dit dachten wij toen we in 2009 onze maaltijdservice opstarten. Met veel passie, elke dag verse producten en verse bereiding van de maaltijden zijn we gestart met onze onderneming.


Ontwikkeling
De laatste jaren zijn we als bedrijf erg gegroeid, dit betekent natuurlijk veranderingen en ontwikkelingen. 

We zijn verhuist naar een nieuwe locatie met een moderne keuken, meerdere kooktoestellen en meer ruimte.

Op deze manier kunnen onze koks ook de komende jaren er voor zorgen dat u steeds een lekkere verse maaltijd kan bestellen bij ons want dit is natuurlijk het belangrijkste!

Trends
Gezond is erg lekker!! Dit is onze gedachte en hier houden we aan vast. 

Doormiddel van verse ingrediënten, weinig zout, lekkere kruiden en specerijen en zo min mogelijk toegevoegde geuren-kleuren en smaakstoffen bereiden wij onze maaltijden.
Natuurlijk houden we hierbij ook de laatste trends in de gaten en gaan we met de tijd en de seizoenen mee. steeds de lekkerste, traditionele, maar de nieuwste gerechten.

Potten en pannen
Natuurlijk zijn en waren er al veel maaltijdservices, vaak smaken deze allemaal hetzelfde, is er weinig variatie en wordt alles bereidt in grote (gaar)keukens met weinig aandacht voor de maaltijden, het uiterlijk en de vitamines.

Dit kan natuurlijk anders, daarom koken we bij Oma's Keuken niet in ketels of braadsledes, maar gewoon potten en pannen. Natuurlijk vergt dit veel tijd en aandacht, maar dat hebben we er graag voor over, zo maak je nou eenmaal de lekkerste maaltijden en wie wil dat nou niet?!


Team:

Bij Oma's Keuken werken we binnen ons team met meerdere mensen, zo hebben we meerdere bezorgers, koks, administratief medewerkers en natuurlijk medewerkers die uw maaltijd netjes inscheppen. Samen werken we allemaal met dezelfde gedachte en willen wij u voorzien van een goede maaltijd, met daarbij natuurlijk ook service. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het invullen van de menukaart of vindt u het fijn dat we de maaltijd even uitpakken? Vraag het gerust en in overleg is bij ons veel mogelijk!